Parenclub PartyPlayers

parenclub PartyPlayers

PARENCLUB PARTYPLAYERS

parenclub PartyPlayers

Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere avond?

Masked Fantasy is een spannend en zinnenprikkelend feest in PartyPlayers, een avond die totaal anders is dan alle andere avonden.

Een idee waar de afgelopen jaren aan gedacht, gepland en gesleuteld is. Met deze avond zetten we de ideale mix van verleiding, verlangen en erotiek neer.

Vanaf de ontvangst tot het weggaan komen jullie in een prachtige en sfeervolle omgeving terecht waar werkelijk alle zintuigen zullen worden benut.

Iedereen krijgt vanaf de drempel van de deur een masker aangereikt, dit masker is iedereen verplicht samen met de cape die iedereen na aankomst direct aandoet is vanaf dat moment iedereen anoniem en gelijk aan elkaar. Onze deuren gaan open vanaf 20:00uur is de inloop onder het genot van een heerlijk glaasje bubbels en tongstrelende hapjes. 

Om 21:30 vangt de openingsceremonie aan, dan begint ook onze dj met zijn energieke set. we raden iedereen aan dan ook voor die tijd binnen te zijn. 

Dit is het startsein voor een zinderende, actieve avond waar jullie nog lang met plezier aan terug zullen denken!

Vanaf 1:00 mogen de capes en maskers ingeleverd worden en gaan we nog lekker nagenieten. De baden zijn dan ook weer open.

xxx

PartyPlayers

Om dit feest tot een echt knalfeest te maken staan hieronder enkele aandachtspunten:

  • Reserveren is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Je hoeft zelf niets mee te nemen, alles is inclusief dus ook het masker en de cape.
  • De maskers dienen de gehele avond te worden gedragen, de cape's enkel buiten de relaxruimtes.
  • Onder de cape is het voor de dames vrij wat te dragen, lingerie of helemaal naakt aan jou de keus. De heren dienen onder de cape buiten de relaxruimtes een boxershort te dragen.
  • PartyPlayers is een club waar veel stellen komen die het gezelschap van een man erbij kunnen waarderen. Ook deze avond zijn zowel alleengaande heren als dames aanwezig, de selectie hierop is bijzonder streng.
  • Wangedrag, onbeleefdheid en haantjes gedrag zal direct leiden tot vertrek van die persoon.

De volgende Masked Fantasy is over:

 

 
 

Ons adres

  •  Kofschip 14, 8223 EZ Lelystad, Nederland
  •  0320 224050
  •  info@partyplayers.nl