EVENT & PARENCLUB PARTYPLAYERS


PartyPlayers is de parenclub waar je na het eerste bezoek wenste dat je dit jaren eerder had gedaan.
PartyPlayers is één van de makkelijkst bereikbare swingersclubs van Nederland. Centraal gelegen, maar liefst 5 provincies liggen op minder dan een half uurtje rijden van Lelystad vandaan (Noord-Holland, Gelderland, Overijssel, Utrecht en Fryslân) Kortom, waar dan ook vandaan, PartyPlayers is dichterbij dan je denkt!

Met de vele thema's die wij aanbieden is er altijd wel een dag of avond die aansluit bij jullie wensen!

Of je nu voor de eerste keer onze club wilt bezoeken, snel even de agenda wilt raadplegen of wilt weten wat onze dresscode is. Hier kun je alle informatie en uitleg vinden over PartyPlayers waar we er alles aan doen om je heel snel thuis te laten voelen.


TICKETS     AGENDA    CONTACT
Zoveel mensen, zoveel wensen. Onze club is bij uitstek geschikt om bijna elke vorm van BdsM te beleven. Meer weten over BdsM of in contact komen met gelijkgestemden? Elke 4e zondag van de maand is Try and Play, de dag die je niet zal willen missen.
2c976fa6-37cd-44da-9009-46b0dd20550d
5434160c-977c-4b81-b37e-3d417f799c35
Sensual Players is het nieuwe erotische feest van Partyplayers. Met een succesvolle eerste en tweede editie zijn ze weer volop bezig met een nieuwe editie. Haal snel je tickets en zorg dat jij de avond en nacht van je leven viert.
Kinky Paradise is het kinkyfeest dat in 11 jaar tijd uitgegroeid is tot een ongekend succes. Dit komt mede door het unieke all-inclusive concept.. Ook weet het Kinky Paradise publiek altijd weer een sfeer en saamhorigheid neer te zetten zoals dit enkel kan bij PartyPlayers.

17 juli gaan wij weer open!  Voor meer informatie bekijk onze nieuws pagina: BEKIJK NIEUWS