Header Parenclub PartyPlayers

MAANDOVERZICHT

Header Parenclub PartyPlayers

 

 Date4Fun maandag/donderdag tot 17:00, vrijdag tot 24:00 en zondag  tot 21:00.

 

 

Girl on girl ladiesnight 

  Zaterdag, 14. April 2018 20:00 - 04:00 

 

0adf996a58.JPEG

GirlonGirl Ladiesnight – Sexy Black edition

DE ladiesnight is terug en hoe?! We hebben een te gekke nieuwe locatie gevonden, aangezien de oude locatie niet meer kon voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onze ladiesnight.

14 april 2018 toveren wij Partyplayers in Lelystad om tot een waar vrouwenparadijs. Deze nieuwe locatie beschikt over een mooie dansvloer met zwembad en jacuzzi, diverse playrooms en spannende hoekjes. Tevens is er een aparte rokersruimte aanwezig en bevinden zich in het pand ruim voldoende lockers. Alles is aanwezig om jullie de avond van jullie leven te bezorgen.

Ditmaal de Sexy Black edition. Bij entree een classy sexy zwarte outfit, geen jeans, geen sneakers. Na 23.00 je meest sexy zwarte lingerie; bh’s, strings, boxers, jarretels, korsetten, teddy’s, babydolls, body’s, enzovoorts. Natuurlijk mag je ook al direct bij binnenkomst in lingerie. Twijfel je of heb je vragen over je outfit, neem dan contact op!

Niks moet, alles mag! Kom je om te dansen, dan zorgen wij voor de beste dj’s. Trek je je graag even terug (met een leuke dame), dan zijn daar de ruimtes voor. Gluur jij liever alleen een beetje? Ga gerust je gang! Respect en liefde staan hoog in het vaandel.

Begint het al te kriebelen?! Haal dan nu je ticket nu via de ticketpagina. Je ticket is inclusief drankjes, lekkere hapjes, een zinderende fotoshoot en andere mooie extra’s waarover later meer. We hebben een speciale early bird actie, dus wees er snel bij, want OP=OP!

With love,

GOG

 
 

 

 

 

 

Tarieven 

 

 

 

 

STEL   DAME   HEER

 

 

nvt

 

 

 

 

€50,-

 

 

 

 

nvt

 

 

nvt

 

 

 

Voorverkoop €45,- Deurverkoop €55,- 

 

 

 

 

nvt

 

  voor het gebruik van de kluisjes vragen we enkel €10,- borg.

 de entree kan zowel contant als per pin worden voldaan.

 betalen met creditcard is niet mogelijk.

 
 
  •  Kofschip 14, 8223 EZ Lelystad, Nederland
  •  0320 224050
  •  info@partyplayers.nl