Header Parenclub PartyPlayers

MAANDOVERZICHT

Header Parenclub PartyPlayers

 

 Date4Fun maandag tot en met vrijdag tot 17:00.

 

 

Love2play 

  Maandag, 14. Januari 2019 17:00 - 23:59 (open vanaf 11:00uur)

 

love2play-2.jpg

*Ook op deze maandag geldt weer dat van jong tot oud en van beginner tot ervaren, iedereen welkom is!* 

Aanmelden of reserveren is niet nodig. Het is echter wel leuk om te zien wie we allemaal mogen begroeten, dus zet jezelf vooral op Going of op de SDC gastenlijst.

Vanaf 17.00 uur staan de speeltoestellen weer klaar voor een te gekke BDSM avond. Het is al mogelijk om vanaf 11.00 te komen echter zijn wij er dan nog niet of zijn we druk bezig om de avond voor te bereiden. Omdat PartyPlayers een all-inclusief concept kent kun je gewoon al lekker een hapje eten en een drankje drinken, als je besluit eerder te komen. 

PartyPlayers kent een all-inclusief concept. Dit betekend dat je bij binnenkomst betaald en verder geen kosten meer hebt! Je kunt dus onbeperkt gebruik maken van het royale buffet en van de bar, of je nou water, fris, bier, wijn of sterk drinkt. Ook kun je voor deze prijs onbeperkt gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten.

Als alleen gaande man is het altijd wel fijn als je meld dat je specifiek voor de BDSM avond komt, dit om te voorkomen dat mensen lastig worden gevallen door opdringerige mannen die voor iets anders komen of dat het een hengstenbal wordt.

Locatie

Op deze Love2Play avond zullen er BDSM-meubels aanwezig zijn in het pand. Onder andere een andreaskruis, slavenkooi en een spankbank. (Hiervan komen nog foto’s op ons profiel te staan om jullie een indruk te geven, wat je op deze avond allemaal tegen kunt komen.)

Op deze locatie is tevens een heerlijk verwarmd zwembad en bubbelbad te vinden. Verder is er ook een sauna en een stoombad aanwezig.

De locatie houd ook rekening met onze bondageliefhebbers, in de grote zaal staat namelijk een truss constructie waar per truss 350 kg aan kan hangen! Daarom zal hier ook een suspentionring hangen, mocht je een suspentionring willen gebruiken en deze zelf niet hebben. Heb je deze zelf wel? Mag je die uiteraard meenemen!

 

Stand

Deze avond hebben wij ook weer een leuke stand geregeld! Deze keer is dat:

Damax, Damax is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en creëren van bdsm-producten uit ijzer en roestvrijstaal. 

Zij zullen deze avond aanwezig zijn om jullie te begroeten en vragen te beantwoorden, uiteraard is het ook mogelijk om een aankoop te doen!

Workshop/Demonstratie

We hebben een leuke demonstatie over bondage deze avond! Meer informatie zal op korte termijn nog volgen.

Onze workshopgevers van deze avond zullen KinkyScience en Vixen- zijn!

Iedereen is welkom om te komen kijken, wie weet ook mee te doen en/of vragen te stellen als de workshop/demonstratie zich hiervoor leent. Wij streven er naar om op elk feest weer een leuke workshop/demonstratie aan jullie te presenteren. Wil jij ook graag een keer een workshop, demonstratie of show komen geven? Neem dan vooral contact met ons op via het Love2Play account hier op Fetlife!

Dresscode

We hebben geen specifieke dresscode deze avond, je bent dus vrij om aan te trekken wat je wil en/of prettig in voelt. Zwart , sexy of fetisch wordt gewaardeerd.  Deze locatie prima op temperatuur dus leent deze avond zich er ook voor om bijvoorbeeld latex en/of leer te dragen.

 

 

 
 

 

 

 

 

Tarieven 

 

 

 

 

STEL   DAME   HEER

 

 

€40,-

 

 

 

 

€20,-

 

 

 

 

€40,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot 17:00uur €80,- Daarna voor bezoekers Love2play €40,-

 

  voor het gebruik van de kluisjes vragen we enkel €10,- borg.

 de entree kan zowel contant als per pin worden voldaan.

 betalen met creditcard is niet mogelijk.

 
 

Ons adres

  •  Kofschip 14, 8223 EZ Lelystad, Nederland
  •  0320 224050
  •  info@partyplayers.nl