Parenclub PartyPlayers

 

 

BACKTOBASIC - Geil met stijl party 

   Zaterdag, 19. Mei 2018 21:00 - 03:00 

 

84179.jpg

Nu is er ook voor BACKTOBASIC een XL Edition

BACKTOBASIC “Geil met Stijl” party’s is in Nederland een begrip onder de actieve swingers.

Degenen die ons al bezochten weten dat er altijd een gemoedelijke sfeer is waar iedere editie veel leuke nieuwe stellen bijkomen Ook van onze zusterorganisatie PARTY40DOWN die feesten organiseert voor jongere stellen bezoeken steeds meer stellen onze BACKTOBASIC “Geil met Stijl “avonden het wordt dus weer genieten MET en VAN elkaar! 

Faciliteiten
We hebben meerdere barruimtes met dansvloer jacuzzi bubbelbad heerlijke loungeruimtes zowel voor niet-rokers als voor rokers Er zijn vele knusse hoekjes en veel thema kamers om jullie in terug te trekken bijelkaar 30 tal relaxruimtes! met gratis parkeren voor de deur.

Nog nooit bij ons geweest?
Wij geven avonden voor `down to earth` stellen, die in een ge(il)zellige atmosfeer elkaar willen ontmoeten op sfeervolle locaties en waar partydrugs absoluut `not done` zijn! Hierdoor zijn onze party’s ook voor de meer actievere swingers.

De entreeprijs is €65 voor een stel en €32,50 voor een dame Single heren hebben géén toegang!
Er worden door ons de hele avond gratis huisgemaakte hapjes geserveerd zoals tapas home made sushi, warme en koude snacks zowel vlees vis als vega en ook tropisch fruit zal niet ontbreken op onze avonden.

Drankjes zijn vriendelijk geprijsd Bier fris wijn €2,50 en gedistilleerd vanaf €5,00.

Meldt jullie tijdig aan voor de XL BACKTOBASIC “Geil met Stijl” avond. Onze avondjes zijn altijd druk bezocht en wij proppen een club nooit te vol, zodat er optimaal genoten kan worden van zowel de gezelligheid in de barruimtes, de lounge en er ook in de (30)! erotische gedeeltes genoeg ruimte is voor spannende avontuurtjes
We hebben geen ticketverkoop vooraf aanmelden op de SDC gastenlijst is voldoende. Zo blijven jullie nooit met aangeschafte tickets zitten bij verhindering halen jullie jezelf weer van de gastenlijst verwijderen

Dresscode: Sexy lingerie

De deur is open van 20:30 tot 21:30 het event duurt tot 03:00 uur.
Mochten jullie de binnenkomsttijd niet halen, geef dit even door per mail. Bezoeken jullie voor het eerst een party? Geen vrees bij ons zullen jullie je gelijk op je gemak voelen door de amicale sfeer waar geen verplichtingen zijn en waar jullie in een gemoedelijke omgeving kennis kunnen maken met stellen, die houden van dezelfde lifestyle. Is de drempel nog wat hoog voor jullie .. we hebben voor de beginners de mogelijkheid een half uur eerder binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en lekker te acclimatiseren.

BACKTOBASIC staat voor `Geil met Stijl`
BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames
BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel
BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties
BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid
BACKTOBASIC is een sterk groeiende groep van gelijkgestemden
BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd, maar niet geëvenaard

Rules:


•Partydrugs zijn bij ons niet toegestaan! ( bij overtreding verlaat je het pand zonder restitutie van entreegeld en wordt je lifetime geroyeerd)
•Bij ons wordt ook niet geblowd in de rookruimte!


 
 

 

 

 

 

Tarieven 

 

 

 

 

STEL   DAME   HEER

 

 

€65,-

 

 

 

 

€32,50

 

 

 

 

nvt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen alleengaande heren

 

  voor het gebruik van de kluisjes vragen we enkel €10,- borg.

 de entree kan zowel contant als per pin worden voldaan.

 betalen met creditcard is niet mogelijk.

Ons adres

  •  Kofschip 14, 8223 EZ Lelystad, Nederland
  •  0320 224050
  •  info@partyplayers.nl