BackToBasic 

  Zaterdag, 9. Maart 2019 21:00 - 03:00 

 

84179.jpg

Backtobasic “Geil met Stijl” party.

 Voor de liefhebbers van feestjes waar de nadruk ligt op de erotiek en het in contact komen met gelijkgestemden geeft BACKTOBASIC voor haar leden hier een geweldige avond. Degastenlijst en opgeven voor deze party kan via sdc en www.backt0basic.nl 

Let wel.. het is niet een typisch dansfeest met DJ’s ect. een BACKTOBASIC  feest is een echt gebeuren voor gelijkgestemden op zoek naar andere stellen ( single heren treffen jullie ook niet) die in contact willen komen met elkaar voor een ge(il)zellig samen zijn. 

BACKTOBASIC …. terug naar de basis dus voor de echte swingers, die van spanning houden. Er is een zero tolerance m.b.t. partydrugs, door sommigen liefkozend “snoepjes” genoemd. Profielen van liefhebbers hiervan sluit BACKTOBASIC  uit van deelname om zo tot een goede groep van gelijkgestemden te komen. 

Reserveren  is trouwens ook risicoloos B2B verkoopt geen tickets, aanmelden op de gastenlijst is voldoende. Mocht er niets tussen komen kunnen jullie je kosteloos weer van de gastenlijst verwijderen, want service, kwaliteit en klantvriendelijkheid heeft B2B hoog in het vaandel. 

BACKTOBASIC avondenzijn  voor "down to earth" stellen, die in een ge(il)zellige atmosfeer elkaar willen ontmoeten waar partydrugs absoluut "not done" zijn!  Hierdoor zijn hun  party’s ook voor de meer actievere swingers. 

De avonden  zijn  alleen voor stellen en single dames. Single heren hebben géén toegang!

Er worden  de hele avond gratis huisgemaakte hapjes geserveerd zoals tapas home made sushi, warme en koude snacks zowel vlees vis als vega en ook tropisch fruit zal niet ontbreken op deze avonden. Ons restaurant is die avond niet open.

Onze drankjes zijn vriendelijk geprijsd  op een BACKTOBASIC avond bier wijn en fris € 2.50 we hebben een muntjes systeem om af te rekenen, te veel aan muntjes kunnen jullie dezelfde avond inwisselen of voor een volgende party gebruiken. BACKTOBASIC zorgt voor polsbandjes met een ritsje zodat jullie de muntjes makkelijk bij je kunnen dragen.

Dresscode: Sexy lingerie

De deur is open van 20:30 tot 21:30 het event duurt tot 03:00 uur. 

Mochten jullie de binnenkomsttijd niet halen, geef dit even door per mail. Bezoeken jullie voor het eerst een party? Geen vrees bij backtobasic zullen jullie je gelijk op je gemak voelen door de amicale sfeer waar geen verplichtingen zijn en waar jullie in een gemoedelijke omgeving kennis kunnen maken met stellen, die houden van dezelfde lifestyle. Is de drempel nog wat hoog voor jullie .. ze hebben voor de beginners de mogelijkheid een half uur eerder binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en lekker te acclimatiseren.  

BACKTOBASIC staat voor "Geil met Stijl"

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel 

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid

BACKTOBASIC is een sterk groeiende groep van gelijkgestemden

BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd, maar niet geëvenaard

Rules: 

• Partydrugs zijn bij B2B niet toegestaan! ( bij overtreding verlaat je het pand zonder restitutie van entreegeld en wordt je lifetime geroyeerd)

• Bij B2B wordt ook niet buiten geblowd!

 

Backtobasic feestjes hebben een gemêleerd publiek er komen stellen van alle leeftijden hun zuster organisatie geeft ook avondjes die alleen voor jongere stellen toegankelijk zijn, ook deze avonden worden bij ons georganiseerd, zie hiervoor ook het sdc profiel PARTY40DOWN of reserveer via www.party40down.nl of www.party40down.com

 

Het BACKTOBASIC team verwelkomt jullie graag hier in PARTYPLAYERS

 
 

 

 

 

 

Tarieven 

 

 

 

 

STEL   DAME   HEER

 

 

€65,-

 

 

 

 

€32,50

 

 

 

 

nvt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen alleengaande heren

 

  voor het gebruik van de kluisjes vragen we enkel €10,- borg.

 de entree kan zowel contant als per pin worden voldaan.

 betalen met creditcard is niet mogelijk.

Ons adres

  •  Kofschip 14, 8223 EZ Lelystad, Nederland
  •  0320 224050
  •  info@partyplayers.nl