Parenclub PartyPlayers

 

 

Back to Basic 

   Zaterdag, 16. November 2019 20:00 - 04:00 

 

PP Logo Event Leeg.jpg

Zaterdag 16 november  is er weer een ouderwets ge(i)lzellige clubavond van BACKTOBASIC hier in PARTYPLAYERS. ( reserveren kan op SDC e gastenlijst vinden jullie onder het profiel BACKTOBASIC ) of op de website www.backt0basic.nl ( let op de nul )

LET OP kortingsvouchers zijn bij ons niet geldig!

Buiten mag dan de herfst zijn begonnen, binnen zal het bij ons behaaglijk, sfeervol warm en ge(il)zellig zijn.

NOG NOOIT BIJ EEN BACKTOBASIC PARTY  GEWEEST ? 


BACKTOBASIC feesten staan erom bekend dat ze laagdrempelig zijn waar altijd een amicale sfeer heerst uit alle delen van het land komen bij ons  leuke stellen van alle leeftijden om elkaar te ontmoeten.

BACKTOBASIC geeft avondjes voor `down to earth` stellen die in een ge(il)zellige omgeving met elkaar willen kennismaken. Jullie zullen je dan ook gelijk na binnenkomst op je gemak voelen, want het gaat er allemaal heel gemoedelijk aan toe.

BACKTOBASIC …. Betekent terug naar de basis en is dus voor de echte swingers, die van erotische spanning houden en daarom graag naar een club met gelijkgestemden komen, zijn jullie dat?

VOOR WIE IS BACKTOBASIC NIET? 


Bij BACKTOBASIC zijn partydrugs absoluut `not done` profielen worden door het team altijd eerst gelezen voordat  ze op een gastenlijst worden toegelaten. BACKTOBASIC houdt   ‘wap’-profielen buiten de deur omdat het totaal geen match is met het gastenbestand van BACKTOBASIC 


ZIJN JULLIE NOOIT EERDER OP EEN BESLOTEN EROTISCHE PARTY GEWEEST? 


Het BACKTOBASIC team biedt jullie altijd de mogelijkheid een half uurtje eerder  binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en om lekker te acclimatiseren en kennis te maken met andere stellen die ook voor het eerst een club bezoeken. De BACKTOBASIC crew bestaat dan ook uit swingers pur sang. BACKTOBASIC party’s zijn voor swingers gegeven door swingers.

Let op, deze avond is niet all-inclusieve!


Tijdig reserveren is ook risicoloos want aanmelden op de gastenlijst is voldoende. Mocht er iets tussen komen kunnen jullie je zelf altijd weer zonder vooraf gemaakte kosten van de gastenlijst verwijderen. Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid is waar BACKTOBASIC voor staat.

Een reservering is niet gelijk zichtbaar ieder ( sdc) profiel wordt  eerst bekeken dit is meestal binnen 24 uur. Staan jullie eenmaal op de gastenlijst dan hoef je verder niets te doen. In de week van de party ontvangen jullie de laatste info en routeplanner.

Kunnen jullie niet zolang wachten? Er zijn nog enkele plekjes vrij op de “Geil met Stijl” avond van zaterdag 21 september.


Let op want vol vol de gastenlijst op sdc laat alleen de gasten zien die via sdc reserveren, op de  eigen website www.backt0basic.nl en www.wordt via mail ook gereserveerd door niet sdc leden!

De bijdrage voor een party is €65 voor een stel en €32,50 voor een dame. ( let op korting vouchers zijn in partyplayers edities niet geldig) De entree is inclusief alle faciliteiten en hapjes welke de gehele avond geserveerd worden. Drankjes zijn vriendelijk geprijsd, bier, wijn, fris à €2,50. Wij hebben geen thema’s als dresscode na binnenkomst gaan we gelijk in sexy lingerie ( daar waar jullie jezelf prettig in voelen)

BACKTOBASIC staat voor `Geil met Stijl`
BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames
BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel
BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties
BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid
BACKTOBASIC heeft een community voor gelijkgestemden
BACKTOBASIC wordt veel geimiteerd, maar niet geevenaard

Bekijk ook de zusterorganisaties
www.bibacktobasic.nl speciaal voor bi stellen, mannen en vrouwen
www.kinkybacktobasic.nl voor stoute stellen
www.party40down.nl en www.party40down.com  is voor jongere stellen onder de 40 jaar die een avond met alleen leeftijdsgenoten willen doorbrengen .
( next partyplayers edition is op zaterdag 18 oktober tijdig reserveren is aanbevolen)

We verwelkomen jullie graag op zaterdag 16 november  hier in de partyplayers

Voor reserveringen gelieve contact op te nemen met de backtobasic organisatie.

 

 
 

 

 

 

 

Tarieven 

 

 

 

 

STEL   DAME   HEER

 

 

€65,-

 

 

 

 

nvt

 

 

 

 

nvt

 

 

Reserveren verplicht!

 

 

 

Reserveren verplicht! 

 

 

 

 

Deze avond is niet toegankelijk voor heren alleen.

 

  voor het gebruik van de kluisjes vragen we enkel €10,- borg.

 de entree kan zowel contant als per pin worden voldaan.

 betalen met creditcard is niet mogelijk.

Ons adres

  •  Kofschip 14, 8223 EZ Lelystad, Nederland
  •  0320 224050
  •  info@partyplayers.nl