Parenclub PartyPlayers

 

 

BackToBasic 

   Zaterdag, 21. September 2019 21:00 - 03:00 

 

84179.jpg

BACKTOBASIC  ‘Geil met Stijl’ party @ LELYSTAD  za. 21 sep 

 

Op zaterdag 21 september openen we onze deuren in Lelystad. Dan organiseert BACKTOBASIC weer hun alom bekende “Geil met Stijl’ party in de PartyPlayers club  ( reserveer nu alvast risicoloos je betaald pas aan de deur via www.backt0basic.nl , als sdc lid kunnen jullie je natuurlijk ook daar op de gastenlijst van backtobasic aanmelden.

 

De bijdrage voor deze party is €65 voor een stel en €32.50 voor een dame. Dit is inclusief alle faciliteiten en hapjes welke de gehele avond geserveerd worden. Drankjes zijn vriendelijk geprijsd, bier, wijn, fris à €2,50. Er is op deze avond geen  dress-code na binnenkomst gaan we gelijk in sexy lingerie ( daar waar jullie jezelf prettig in voelen)

 

NOG NOOIT BIJ BACKTOBASIC GEWEEST ?

 

BACKTOBASIC feesten staan erom bekend dat ze laagdrempelig zijn waar altijd een amicale sfeer heerst. Door de centrale ligging van Lelystad komen bij ons uit alle delen van het land leuke stellen van alle leeftijden om elkaar te ontmoeten op deze Geil met Stijl avonden.

 

BACKTOBASIC geeft avondjes voor "down to earth" stellen die in een ge(il)zellige omgeving met elkaar willen kennismaken. Jullie zullen je dan ook gelijk na binnenkomst op je gemak voelen, want het gaat er bij BACKTOBASIC allemaal heel gemoedelijk aan toe.

 

BACKTOBASIC …. Betekent terug naar de basis en is dus voor de echte swingers, die van erotische spanning houden en daarom graag naar een club met gelijkgestemden komen, zijn jullie dat? Dan verwelkomen ze jullie graag.

 

VOOR WIE IS BACKTOBASIC NIET?

 

Bij BACKTOBASIC zijn  partydrugs absoluut "not done" profielen worden vooraf altijd gelezen voordat ze toegelaten worden. Op deze party’s houden ze ‘wap’-profielen buiten de deur omdat het geen match is met het  zorgvuldig opgebouwde gastenbestand van  BACKTOBASIC 

 

Backtobasic…. Betekent terug naar de basis en is dus voor de echte swingers, die van spanning en erotiek houden, natuurlijk zijn de dansvloeren open maar er is geen hele line up van Dj,s daar de focus meer ligt op het ontmoeten van stellen die op spannend avontuur zijn.

 

Zijn jullie helemaal nog nooit eerder op een besloten erotische party geweest?

 

Wij bieden jullie dan  de mogelijkheid een half uurtje eerder binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en om lekker te acclimatiseren en kennis te maken met andere stellen die ook voor het eerst een club bezoeken. 

 

BACKTOBASIC crew  bestaat ook uit swingers pur sang.

 

BACKTOBASIC geeft party's voor swingers door swingers.

 

Onze  locatie is ruim van opzet met een 35-tal erotische ruimtes. Zo zijn er spannende kamertjes zowel open als afsluitbaar. We hebben een sauna en jacuzzi, een zwembad en tevens is er een speelkelder, 2 bar ruimtes met dansgelegenheid. Ook zijn er heerlijke loungeruimtes zowel voor niet-rokers als voor rokers. Het parkeren is gratis voor de deur. Gezellige zitjes zijn er bij de open haarden. Er is net een nieuwe darkroom en ook een  orgiekamer , wordt aan gewerkt. Voor de liefhebbers zijn er zijn twee slings en wat dachten jullie van lekker ontspannen in de massageruimte of het grote bubbelbad het is er allemaal. Natuurlijk hebben we ook deze editie weer een apart BI- area voor m/v.

 

Tijdig reserveren is ook risicoloos aanmelden op de gastenlijst is voldoende. Mocht er iets tussen komen kunnen jullie je zelf altijd weer zonder vooraf gemaakte kosten van de gastenlijst verwijderen. Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid is waar BACKTOBASIC voor staat. 

 

Een reservering is op sdc niet gelijk zichtbaar ieder profiel wordt eerst bekeken dit is meestal binnen 24 uur. Staan jullie eenmaal op de gastenlijst dan hoef jullie verder niets te doen. In de week van de party ontvangen jullie de laatste info en routeplanner.

 

Let op want vol = vol de gastenlijst op sdc laat alleen de gasten zien die via sdc reserveren, op onze eigen websites wordt via mail ook gereserveerd door niet sdc leden!

 

Willen jullie vrienden meenemen die niet op sdc een profiel hebben kunnen ze reserveren via de volgende  website:

 

www.backt0basic.nl ( let op de nul in het webadres )

 

Bekijk ook de zusterorganisaties voor andere feestjes.

 

www.bibacktobasic.nl  speciaal voor bi stellen, mannen en vrouwen

 

www.kinkybacktobasic.nl  voor de stoutere stellen

 

www.party40down.nl en www.party40down.com  voor jongere stellen onder de 40 jaar ,die een avond met alleen leeftijdsgenoten willen doorbrengen 

 

BACKTOBASIC staat voor "Geil met Stijl"

 

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames

 

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel 

 

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

 

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid

 

BACKTOBASIC heeft een community voor gelijkgestemden

 

BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd, maar niet geëvenaard

 

Liefs van het Backtobasic team xxx

 
 

 

 

 

 

Tarieven 

 

 

 

 

STEL   DAME   HEER

 

 

€65,-

 

 

 

 

€32,50

 

 

 

 

nvt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen alleengaande heren

 

  voor het gebruik van de kluisjes vragen we enkel €10,- borg.

 de entree kan zowel contant als per pin worden voldaan.

 betalen met creditcard is niet mogelijk.

Ons adres

  •  Kofschip 14, 8223 EZ Lelystad, Nederland
  •  0320 224050
  •  info@partyplayers.nl