Gangbang 29-08-2023

View Calendar
29/08/2023 11:00 - 18:00

DINSDAG aanstaande 29 AUGUSTUS 2023 houdt Party Players een SEXMARATHON.

Voor ACTIEVE STELLEN geldt: Wanneer jullie tussen 11:00 en 14:00 UUR bij ons binnen zijn hoeft u geen GEEN ENTREE te betalen!

Ja, u leest het goed: actieve stellen mogen (enkel dinsdag 29 augustus aanstaande) tussen 11:00 en 14:00 uur GRATIS naar binnen en kunnen van al onze heerlijke faciliteiten gebruik maken incl. hapjes en drankjes en heel veel actieve pret!

Tot dinsdag, waar je kunt rekenen op een fantastische en uiterst financieel voordelige all-inclusive ACTIE-DAG

***********************************************************************************************************

Lieve gasten, Steeds vaker komen er weer berichten voorbij dat er afgesproken gaat worden op de dagen dat wij niet geopend zijn. Wij zijn 1 keer in de maand op de dinsdag geopend en deze dinsdag is de gangbang. (De laatste dinsdag van de maand). De rest van de dinsdagen zijn wij gesloten. Zaterdag alleen voor koppels en single dames. Woensdag, vrijdag en zondag zijn alleenstaande heren welkom. Soms kan het handig zijn van te voren even te bellen want het wil wel eens voorkomen dat het aantal alleenstaande heren niet passend is bij het aantal stellen/vrouwen wat wij binnen hebben. Wij moeten wel eens mannen teleurstellen als de verhoudingen oncomfortabel wordt voor onze gasten. Dat daar soms een reis van 2 uur aan vooraf is gegaan is een risico. Onze taak is om het binnen Party Players comfortabel te houden voor al onze gasten. Bij bezoek aan onze club is er geen garantie dat je als alleenstaande heer seks heb. Het is een parenclub en als je een klik heb is dat fijn