POESJESDAG

View Calendar
02/08/2021 13:00 - 22:00

MAANDAG 2 AUGUSTUS – 13.00 t/m 17.00: ‘PoesjesDag’ – AANMELDEN VERPLICHT!
info@ramontiek.nl
EINDELIJK! We kunnen stap voor stap weer gaan beginnen. Uiteraard met kleine stapjes, verantwoordelijk en met respect voor de huidige regels. ‘Partyplayers’ is alweer een aantal weken, zonder problemen, geopend voor het erotisch publiek en met succes. We hebben het even aangekeken en besloten dat u hier op een veilige manier weer plezier kunt maken met de amateur artiesten en overig publiek. Dus lieve koppels, dames & heren, ga hardlopen, zwemmen, bergbeklimmen, rekken, strekken of wat dan ook, want de poesjes van onze artiesten zijn HONGERIG en deze dames lusten u rauw…
Met 4 tijgers van ‘Team Ramontiek’ bij elkaar en met slechts een beperkt aantal deelnemers, wordt het smullen… Allemaal KNAPPE & GEILE amateur nymfomanen, Op onze website ziet u welke kanjers er aanwezig zijn, met foto’s en meer info.
Zin in een actief begin van de week? Nog super geil van het weekend? Kom en doe mee aan deze ACTIEVE, vrolijke en geile voorstelling waar u weer dezelfde klasse, gezelligheid, respect en kwaliteit kunt verwachten als op onze andere feesten. Dus ondeugende vrienden, zijn jullie klaar voor een gezellig en intens samenzijn?!
LET OP! Alle artiesten worden pas bij voldoende deelnemers ingezet. We willen tenslotte geen piemelruzie  Op onze feesten is er altijd een prima man/vrouw verdeling! Zie recensies over ons op Girlsreview.nl en dan zoeken bij gangbangs onder de naam: ‘Ramontiek’.
Locatie:
Parenclub Party Players
Kofschip 14
8223 EZ Lelystad
Heren: €175,-
(actieve) dames: €20,-
(actieve) koppels: €75,-
Wilt u behalve ACTIEF ZIJN ook echt veel plezier? Dan zijn deze meiden het juiste antwoord. Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse amateur meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden zijn ECHTE AMATEUR LIEFHEBSTERS en dat zult u merken ook wanneer u met ze speelt. Onze GEDRAGSREGELS vindt u op onze website. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat zij/hij kan verwachten en wat ervan haar/hem wordt verwacht!
Meer info? Bellen aub.
Kunt u deze ‘KITTENS’ aan?
‘Bent u klaar voor RAMONTIEK?!’