SENSUAL PLAYERS

View Calendar
15/07/2023 20:00 - 16/07/2023 04:00

Sensual Players is hét erotisch feest van Nederland! Een next level line-up zorgt voor de perfecte sfeer. Twaalf keer per jaar (elke derde zaterdag van de maand) kan je genieten in de mooiste club van Nederland. Reserveren op reserveringen@sensualplayers.com verzekert je van een onvergetelijke avond/nacht.

Sensual Players staat garant voor zinnenprikkelende feestjes. Laat je verrassen bij club PartyPlayers in Lelystad. Dankzij het All-inn concept is er geen gedoe met het kopen van muntjes of opladen van pasjes! Je betaalt de entreeprijs en kan kosteloos gebruik maken van de faciliteiten van de club (zwembad en jacuzzi, handdoeken en intieme ruimtes, toilet en parkeergelegenheid) Voor onze lockers vragen wij een tientje borg. Sensual Players verplicht je ook niet tot een lidmaatschap.

Tijdens de zomermaanden van Juni t/m September organiseert SensualPlayers elke derde zondag van de maand een PoolParty met BBQ. Geniet van 12.00 tot 20.00 uur in de buitentuin met zwembad en ligbedden van zinderende tunes van live DJ’s. Hierna verplaatsen we het feest naar binnen.

Zin in zowel de zaterdag als de zondag? Maak dan gebruik van onze combikaart! Ook voor de zondagen geldt ons all-inclusive concept. Geen extra kosten voor de BBQ.

Combi Kaarten voor de zondag/zaterdag € 200 stellen € 100 single ladies!

Enkele Kaarten
€ 110 stellen € 60 single ladies

Scrol naar beneden voor een overzicht van al onze evenementen.