Try & Play

View Calendar
26/11/2023 00:00 - 00:00

Next Party Zondag 26 november. Het thema is deze keer Pet Play!

Vandaag besteden we aandacht aan een groeiende groep die zich nog niet zo heeft laten zien bij ons en dat is natuurlijk erg jammer.

Voel jij jezelf een speelse pup, een verwend kitten, een pony, een magische eenhoorn of ander (fantasie)dier dat wat aandacht nodig heeft?
Of ben je liever het baasje van een human pet?
Samen of alleen, ervaren of nieuwsgierig: je bent van harte welkom.

Wij nodigen alle menselijke (huis)dieren en hun partners ( Owners, Handlers, Trainers, etc) uit om mee te komen spelen op deze editie van Try&Play.

Pet Play is een soort rollenspel waarbij de partners de rol van (huis)dier en eigenaar op zich nemen. Het dier dat iemand kan belichamen kan sterk variëren maar we zien het vaakst hondjes, katten/kitten, pony’s maar in principe kan elk dier.

Als de pets zich laten zien kunnen anderen, mits toestemming van de eigenaar/handler/trainer, de pets aaien of opdrachtjes geven, de speeltjes gooien om die op te laten halen of andere spelletjes verzinnen.
Als de pet zich niet gedraagt/ongehoorzaam is of even een time out nodig heeft, staan er benches klaar.
Een pet in een bench wordt met rust gelaten.

Aan het begin is er een korte demo/training van eigenaars/handlers/trainers die hun pet even laten zien en de pets wat kunstjes laten doen.
Gedurende de middag en avond kun je dus in aanraking komen met pets in allerlei gedaantes in allerlei ruimtes. En net zoals je eigen huisdier kun je die even aaien ofzo.

Try and Play is een community van ervaren mensen; Dominanten, Switches en enkele Subs. Op de party is ons team herkenbaar aan de rood verlichtte Try and Play badges. Kom je voor de eerste keer, spreek één van onze mensen die ook bij de ingang aan het begin van de party staan, even aan, dan krijg je een rondleiding.

Ons doel is onze bezoekers veel speelplezier te bieden en nieuwkomers op een aangename wijze kennis laten maken met diverse aspecten van het BDSM spel; prikkelend, uitdagend, spannend en gevoelig.

Dit doen we op onze bijeenkomsten in Party Players te Lelystad waar wij de speelgrot “bemannen” Ook in de rest van het pand kan gespeeld worden met uitzondering van de bar. Zo is er b.v. ook een leuke speelkelder.

Vaak is er tijdens de bijeenkomst een thema of worden er mensen uitgenodigd om hun kennis te delen en te laten zien. Wil je mee werken aan de demo of “slachtoffer” zijn dan kan jij je daarvoor aanmelden.

Wil je mensen ontmoeten, leren kennen, ervaringen delen e/o informatie uitwisselen,  dan ben je van harte welkom.

Voor ervaren spelers is er ruimte om je eigen ‘spelscenario’ uit te voeren binnen de mogelijkheden van de club. Neem je eigen spullen mee en je kunt vaak zo aan de slag! Heb je vragen over wat er kan, neem dan contact op via; info@tryandplay.nl.

Try and Play is elke vierde  zondag  van de maand in Swingersclub Partyplayers in Lelystad.  Het team is aanwezig van 14.00 uur tot 20.30  uur de club is geopend tot 23.00 uur dus tot die tijd kun je lekker doorspelen.

Aanmelden is niet noodzakelijk, je kunt gewoon komen en de entree bij de ingang betalen. Wel vragen wij, als je ook lid bent van Fetlife om je daar bij het event op going te zetten zodat de catering weet op hoeveel mensen ze ongeveer moeten rekenen.

Dresscode:  BDSM of Fetisch gerelateerde kleding of zwarte kleding.

Party Players rekent de volgende toegangsprijzen:

  • stel €90 euro
  • alleenkomende dame €50 euro
  • alleenkomende heer €90 euro
  • en 10 euro borg voor een locker waar jij je spullen veilig in kan opbergen, bij inlevering van de sleutel krijg jij je 10 euro terug.

Veel speelplezier! Geniet, veilig, met gezond verstand en met wederzijds goedkeuren. Niks moet, veel kan