Try & Play “10 jarig jubileum!”

22/10/2023 14:00 - 23:00

Zondag 22 oktober – speciale editie i.v.m. 10 jarig bestaan Try and Play

Try and Play is een community van ervaren mensen; Dominanten, Switches en enkele Subs. Op de party is ons team herkenbaar aan de rood verlichtte Try and Play badges. Kom je voor de eerste keer, spreek één van onze mensen die ook bij de ingang aan het begin van de party staan, even aan, dan krijg je een rondleiding.

Ons doel is onze bezoekers veel speelplezier te bieden en nieuwkomers op een aangename wijze kennis laten maken met diverse aspecten van het BDSM spel; prikkelend, uitdagend, spannend en gevoelig.

Dit doen we op onze bijeenkomsten in Party Players te Lelystad waar wij de speelgrot “bemannen” Ook in de rest van het pand kan gespeeld worden met uitzondering van de bar. Zo is er b.v. ook een leuke speelkelder.

Vaak is er tijdens de bijeenkomst een thema of worden er mensen uitgenodigd om hun kennis te delen en te laten zien. Wil je mee werken aan de demo of “slachtoffer” zijn dan kan jij je daarvoor aanmelden.

Wil je mensen ontmoeten, leren kennen, ervaringen delen e/o informatie uitwisselen,  dan ben je van harte welkom.

Voor ervaren spelers is er ruimte om je eigen ‘spelscenario’ uit te voeren binnen de mogelijkheden van de club. Neem je eigen spullen mee en je kunt vaak zo aan de slag! Heb je vragen over wat er kan, neem dan contact op via; info@tryandplay.nl.

Try and Play is elke vierde  zondag  van de maand in Swingersclub Partyplayers in Lelystad.  Het team is aanwezig van 14.00 uur tot 20.30  uur de club is geopend tot 23.00 uur dus tot die tijd kun je lekker doorspelen.

Aanmelden is niet noodzakelijk, je kunt gewoon komen en de entree bij de ingang betalen. Wel vragen wij, als je ook lid bent van Fetlife om je daar bij het event op going te zetten zodat de catering weet op hoeveel mensen ze ongeveer moeten rekenen.

Dresscode:  BDSM of Fetisch gerelateerde kleding of zwarte kleding.

Party Players rekent de volgende toegangsprijzen:

  • stel -80 euro
  • alleenkomende dame – 40 euro
  • alleenkomende heer – 80 euro
  • Via het lidmaatschap bij SDC kun je ook 5 euro korting krijgen.
  • en 10 euro borg voor een locker waar jij je spullen veilig in kan opbergen, bij inlevering van de sleutel krijg jij je 10 euro terug.

 Tijdens onze party’s mogen alleen foto’s gemaakt worden door sub-Rosa en Mrs. Marsha, dus wil jij iets op de gevoelige plaat vastgelegd hebben spreek één van deze dames dan aan. Alle foto’s zijn geplaatst met toestemming van diegene die op de foto staan.

Veel speelplezier! Geniet, veilig, met gezond verstand en met wederzijds goedkeuren. Niks moet, veel kan