Sexy Second Christmas day!

View Calendar
26/12/2023 00:00 - 00:00

SEXY SECOND CHRISTMAS DAY!

RESERVEREN

Datum: Dinsdag 26 december 2023
Tijd: Van 14:00 tot 23:00 uur
Voor wie: STELLEN, VROUWEN en MANNEN

Swinging balls, swinging angels, swinging all the way

Een HETE TWEEDE KERSTDAG vol verrukkelijke verassingen, voor STELLEN, VROUWEN én MANNEN.

Party Players is deze kerst omgetoverd tot erotisch kerstwinterwonderland, compleet met opwindende kerstmuziek, sprankelende lichtjes, kerstversieringen, de geur van glühwein, warme chocolademelk (al dan niet rijkelijk aangevuld met rum) én, op onze tweede kerstdag, een overheerlijk kerstdiner!

Tweede kerstdag wordt hitsig happen, erotisch stappen en een knallende kerstviering zoals je die nog nooit hebt meegemaakt!

Dompel je onder in het ultieme gevoel van een warm en vrij kerstfeest met geilzellige gelijkgestemden die er alles aan doen om hun en jouw tweede kerstfeestdag nog mooier en lustopwekkender te maken dan dat je je nu al voorstelt.

Dit is de perfecte gelegenheid om de banden in onze Swingers Café gemeenschap te versterken én om nieuwe sexy swingers te ontmoeten.

Kom deze hete kerstdag vieren bij Party Players en laat je verrassen door onze speciale sexy kerstactiviteiten, heetbloedige heerlijkheden en een bezoek van de GEILE KERSTMAN!

Ja ja, ook de GEILE KERSTMAN laat deze geweldige kans niet aan zich voorbijgaan om jou op gepaste wijze een heerlijke kerst te bezorgen. Geen verleidelijke kerstwens is te gek!

Prijsstelling: € 80,- stellen, € 50 vrouw, € 100 man

Dresscode: Sexy Christmas Party Wear

Ons personeel en onze bezoekers, aangesterkt door de GEILE KERSTMAN, zullen deze kans niet aan zich voorbij laten gaan om je te helpen jouw ultieme erotische kerstfantasie tot leven te brengen!

Kom naar Sexy Second Christmas Day, de meest onweerstaanbare kerstdag van 2023!

RESERVEREN