Loading Events

« All Events

 • This event has passed.
Event Series Event Series: SHAMELESS

SHAMELESS – Echte Swingers in de Jungle

25 May @ 20:00 - 26 May @ 04:00

Wie organiseerd Shamelessparty

Shameless wordt georganiseerd door Marc en Jacqueline. Een koppel die bekend is in de swingerswereld en mensen daar graag kennis mee laat maken. Jacqueline zat na een podcast met het Algemeen Dagblad ook aan tafel bij Beau op RTL4 om het taboe op parenclubs te doorbreken. Zij doet ook veel promotiewerkzaamheden voor club Party Players. Marc en Jacqueline organiseren avonden voor nieuwe swingers en ook op andere feesten in Party Players zul je hen vaak treffen. Op dit moment is Jacqueline ook bezig met het maken van een podcastserie waarin ze in gesprek gaat met mensen uit de swingerswereld. De link plaatsen wij o.a. op de websites https://shamelessparty.nl! en https://www.partyplayers.nl!

Waarom shamelessparty

Shameless is gestart vanuit het idee dat er een themafeest moest komen bij Party Players waarbij alle seksuele voorkeuren samenkomen. We willen dat iedereen zich op zijn gemak voelt om de drempel van de parenclub over te komen. We zijn gek op thema’s en doen ons best om elk feest te voorzien van een nieuw thema. De aankleding in de club, de flyer, de dresscode, de muziek en zelfs het welkomstdrankje is afgestemd op het thema. Shameless is een feest voor beginnende swingers, gevorderden swingers en voor uitgaanspubliek die helemaal geen swingers zijn. Alles komt samen op 1 feest en die combinatie werkt ontzettend goed!

Wat voor soort party is shameless

Shameless is een feest voor koppels, single vrouwen, gay koppels, tgirls, transgenders, intersekse personen en non-binaire personen. Of je nou heteroseksueel, panseksueel, biseksueel, homoseksueel of lesbisch bent, iedereen is welkom! Het is een avond gevuld met muziek van goede dj’s. Met een ruimte voor erotisch uitgaan naast alle ruimtes die geschikt zijn voor swingers.

Wat maakt shamelessparty anders

Wat Shameless anders maakt is dat er een combinatie is tussen erotisch uitgaan en swingen. Als je alleen wil swingen kan dat, wil je alleen erotisch uitgaan kan dat ook. Wil je een combinatie dan zit je helemaal goed. De sfeer is er ontzettend gemoedelijk, open en respectvol. Dit maakt Shameless tot een themafeest dat zelfs voor beginners en mensen die nog nooit een club hebben bezocht een geweldige eerste stap is. Dit horen we dan ook van onze bezoekers terug!

Wat is de dresscode

De dresscode is ten alle tijden lingerie, clubwear, lak, leer, latex en dress to impress. Vaak is er een dresscode verbonden aan een thema, dit staat gemeld op de flyer.

Wat is er te doen

Op elke Shameless party kun je naast erotisch uitgaan, gebruik van wellness-faciliteiten en swingen ook altijd foto’s laten maken door een professionele fotograaf. De foto’s krijg je privé via de mail en zullen nooit naar andere bezoekers of op internet worden verspreid. Daarnaast kun je altijd je gezicht laten schminken met glitters, glow in the dark paint of steentjes.

Faciliteiten shameless/partyplayers

Club Party Players beschikt over een grote dans area met dj booth, 2 bars, diverse open kamers en diverse kamers die op slot kunnen, een bdsm kelder, een sauna, een grote en een kleine jacuzzi, een rokerstuin die in de winter wordt verwarmd met warmtelampen, 2 ruimtes met een open haard, een keuken met buffet, een kleedkamer met lockers en verschillende gezellige plekken om te zitten. In de zomer is er ook een buitenzwembad met allemaal bedden in leuke kleurtjes er omheen.

Bij de entreeprijs is inbegrepen

 • Gratis parkeren (meer dan voldoende parkeergelegenheid)
 • Drankjes (frisdrank, wijn, bier en sterke drank)
 • Buffet
 • Snacks
 • Waterijs
 • Gebruik van de sauna en jacuzzi’s
 • Handdoeken
 • Condooms
 • Gebruik van badjassen voor in de rokerstuin
 • Gebruik van lockers
 • Airconditioning in verschillende kamers
 • Foto’s gemaakt door de fotograaf
 • Laten schminken door de bodypainter

Gratis en betaald reserveren kan via deze link: https://shamelessparty.nl/tickets.

Betaalde reserveringen gaan voor de gratis reserveringen.

Tot ziens bij Shameless, editie Echte Swingers in de Jungle!

Details

Start:
25 May @ 20:00
End:
26 May @ 04:00
Series: