Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
Event Series Event Series: Swingers Cafe Friday Night Party

Swingers Cafe Saturday Night Party

3 February @ 20:00 - 4 February @ 04:00

SWINGERS CAFÉ is ooit klein begonnen op de woensdagavond, maar is inmiddels uitgegroeid tot een heus begrip in de swingerswereld.

Of je nu een doorgewinterde swinger bent of gewoon op zoek bent naar een opwindende manier om jouw woensdag-, soms vrijdag en een enkele zaterdagavond door te brengen: Swingers Café biedt voor elk wat wils.

Dompel je onder in het ultieme gevoel van geilzelligheid met gelijkgestemden die er alles aan doen om hun en jouw Swingers Café avond nog leuker, mooier en lustopwekkender te maken dan dat je je nu al voorstelt.

Van erotisch geladen housemuziek aangevuld met 80’2 en 90’s hits, een vleugje reggaeton en andere heerlijke deuntjes tot heerlijke hapjes en drankjes, alle faciliteiten en alles daartussenin… Ons Swingers Café programma is doordrenkt van de heerlijke erotische energie.

Dit is de perfecte gelegenheid om de banden in onze Swingers Café gemeenschap te versterken én om nieuwe sexy swingers te ontmoeten.
En ons personeel en onze bezoekers zullen de kans niet aan zich voorbij laten gaan om je te helpen jouw ultieme erotische fantasiën tot leven te brengen!

Prijsstelling: Stel € 120,- Vrouw € 70,- Man € 120,-

Let op: SWINGERS CAFÉ kent een HAPPY HOUR!
Wanneer u tussen 20:00 en 21:00 uur bij ons binnen bent is de entree voor een STEL € 80,-, voor een VROUW € 40,- en voor HEREN € 90,-.

Dresscode: Sexy party wear.

Gratis reserveren kan via reserveringen@partyplayers.nl.
Jouw of jullie naam is dan bekend bij de kassa, maar wanneer het evenement uitverkocht raakt biedt dit geen garantie om binnen te komen.

Betaald reserveren kan via: https://eventix.shop/emfdvccd.
Betaald reserveren biedt wel de garantie om bij ons binnen te komen.

Tot ziens bij Swingers Café, het meest geilzellige evenement van onze programmering!

Details

Start:
3 February @ 20:00
End:
4 February @ 04:00
Series:

Organizer

Party Players
Phone
0320 224 050
Email
reserveringen@partyplayers.nl
View Organizer Website