Loading Events

« All Events

The Booty Call – Het tweede grote sekspositieve BDSM feest in de Nederlandse scéne!

30 June @ 12:00 - 18:30

WAT VOOR FEEST IS
The Booty Call

Het tweede grote sekspositieve BDSM feest in de Nederlandse scéne!

Booty Call
Noun. Informal.
A sexual invitation or rendezvous.

Dus. Laat ons jullie uitnodigen voor precies dat:
Een feest vol mogelijkheden. Vol fantasieën. Vol verlekkering, verheerlijking. Vol vies en vuig.
Vol van alles dat je maar zou willen en dan nog wat meer, gewoon voor de zekerheid.

Hoe callt deze booty?

The Booty Call is hét feest voor jou als je je ogen graag de kost geeft. Of juist je tong, lippen, vingers, handen of….nou….vul maar in….

Een feest met een erotische insteek – en een open atmosfeer. Op en top sexy, maar met de veiligheid, normen en waarden die we in de BDSM scéne zo belangrijk vinden. Waar ruimte is voor verkenning van je lusten en (voor)liefdes, in de veilige omgeving die we ook altijd voorop zetten op ons al jaren succesvolle [The Sirens Call](https://fetlife.com/users/9173523).

The Booty Call is daarmee een nieuw feest waar we seks mixen met kink, of kink met seks en alles ertussenin, maar altijd met de nadruk op de sexuele dingen die we met en bij onze lijven kunnen doen.

Wie callt deze booty?

Of je nou graag kijkt naar mensen die zich uitleven. Een fucketlist hebt, vol met threesomes, foursomes, fuckpiles of gebruiksscenario’s. Of gewoon zin in een vunzig avondje zoenen met zo veel mogelijk gegadigden – The Booty Call leent zich bij uitstek voor alle mogelijke seksuele uitspattingen.

De Grotto toveren we om tot een schemerig paradijs waar je alleen of met anderen op je eiland (lees: de ronde porno-bedden) kan genieten of kijken naar andermans genot. De dark room en duistere kamertjes bieden ruimte voor ontdekking. De grote schermen inspireren je. De jacuzzi en baden zijn perfect voor heerlijk nat vermaak en de vele loungeplekken geven je de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Om nog maar niet te spreken van de sauna. De bar, en wat je verder nog kunt ontdekken!

En dan is daar als klap op de vuurpijl ‘De Grabbelton’. Plaats iemand in de met een doek afgedekte kooi (of ga er zelf in staan) en laat mensen door één van de gaten voelen, graaien, strelen of knijpen. Ontdek wat je kunt hebben, of kunt krijgen.

Wij faciliteren graag jullie stoutste dromen. In elke zin van het woord. Voor ieder wat wils, en voor elke wil een weg!

De Booty details
Wie: Alle kinksters vanaf 18 jaar.
Wanneer: Hier vind je alle data (Binnenkomst TOT 14:00 uur, Einde spel: 18:00).
Waar: Party Players, Kofschip 14, 8223 EZ Lelystad
Kosten: €40 all-in (€7,50 via de ticketshop & €32,50 aan de deur, graag contant)
Borg: €10 borg (graag contant, je krijgt dit terug aan het einde van het feest)

Meer Boodetails
De prijs: Onze partyprijs is inclusief eten, fris, wijn en bier. Wil je toch graag iets sterkers drinken? Dan kun je voor €3 per stuk extra muntjes kopen. Tussen 14:00 en 17:00 uur is het vrije buffet open. Hier kun je frietjes, frituursnacks en salades vinden. Ook kun je in het restaurant wat eten. Neem je wegens allergieën liever zelf eten mee? Dan kan het personeel van Party Players dit voor je opwarmen. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. Ook als je geen allergieën hebt. Het is dus ook toegestaan om een flesje water of fris mee te nemen voor tijdens het spelen.
De bereikbaarheid: Er is voor de deur voldoende ruimte om te parkeren op de daarvoor aangegeven plekken. De locatie is ook goed met OV te bereiken. Fanatieke wandelaars lopen 2 km vanaf treinstation Lelystad Centrum. Zijn je speeltassen zwaar of spaar je je energie op voor iets anders? Dan kan je het laatste stuk met de bus. Op de dichtstbijzijnde bushalte ‘Gooisebrug Lelystad’ stopt lijn 4. Dit is ongeveer 500 meter lopen van de feestlocatie.
De veiligheid: We hebben [een set van huisregels](https://thebootycall.eu/huisregels/), die ons helpen het feestje tot succes te maken. Ons team aan PV’s: Professionele Voyeurs (op The Sirens’ Call beter bekend als DM’s) doen hun best om ervoor te zorgen dat dit in een veilige omgeving kan. Belangrijk onderdeel hiervan is het polsbandjessysteem dat inmiddels furore maakt in de kinkscéne.

Dit werkt als volgt bij The Booty Call:
Groen bandje: Spreek me vooral aan. Ik sta open voor contact met nieuwe mensen.
Rood bandje: Ik sta niet open voor enige vorm van spel. Benader mij niet voor een spel of seks.
Let op: Mensen benaderen tijdens spel of wanneer je niet zeker bent van de kleur van hun bandje is te alle tijde onwenselijk.

De Tickets:
Via [onze Eventix ticketshop](https://eventix.shop/qtbmgszy) koop je voor €7,50 een ticket. Op de dag van het feest betaal je aan de balie van PartyPlayers het resterende bedrag van €32,50, het liefst in contanten. Op loopafstand van PartyPlayers is een pinautomaat, mocht je geen contant geld bij je hebben.

Tickets doorverkopen:
Kun je onverhoopt niet komen en heb je je kaartje doorverkocht? Laat dit dan uiterlijk de vrijdagavond 20:00 uur voor het feest weten. Vul het formulier via de website in dan zetten wij jouw tickets om! Wij zorgen dan dat de koper een nieuw kaartje krijgt en die van jou ongeldig gemaakt wordt. De betaling regel je onderling.

SupporteR en SupporteD:
In de Eventix ticketshop betaal je €2,50 voor een SupporteD ticket en €12,50 voor een SupporteR ticket.

Details

Date:
30 June
Time:
12:00 - 18:30