PARTY 40 DOWN

PARTY40DOWN voor jonge swingers

In deze herfstmaand geven wij weer een erotische avond voor uitsluitend  jongeren stelletjes tot 40 jaar en gereserveerd door PARTY40DOWN ( reserveren alleen via www.party40down.nl

PARTY40DOWN is DE jongeren organisatie in Nederland die erotische feestjes organiseert. PARTY40DOWN heeft  een groot ledenbestand elke editie komen sexy jonge stellen (die weten wat ze willen) uit heel Nederland naar de events.

Zijn jullie nog geen groepslid dan kunnen jullie dat worden onder andere op de SDC site. Nog geen SDC lid? met de PARTY40DOWN  promocode 25061 maak je zo een gratis profiel aan op www.sdc.com  de gastenlijst van dit event is daar ook op gepubliceerd.

PARTY40DOWN is niet zomaar een dansavondje maar heeft door haar “zero tolerance” partydrugs beleid een grote ledengroep onder jongeren stellen opgebouwd in de erotische life style.

PARTY40DOWN knijpt geen oogje dicht voor wappers en ook voor degene die de kalender naar beneden bijstellen .. helaas.

Deze editie genieten jongeren trendy sexy stellen  van 21:00 tot 03:00  VAN en MET elkaar bij ons in de PARTYPLAYERS club.

 

Op PARTY40DOWN event’s word makkelijk contact gelegd en is daardoor ook zeer geschikt voor jongeren, die net in deze lifestyle beginnen. Het is bij PARTY40DOWN niet zo als op sommige jongerenavonden, waar hoogstens een 20 tal stellen op de gastenlijst staan en jullie je bekeken zullen voelen.

Wil je bij party40down als beginnend stel eens een avondje wat drinken en kletsen met andere jonge swingers om te zien of dit iets voor jullie is, dan val je echt niet op. Door de hoge opkomsten op deze feesten vinden zowel de beginnende als de meer ervaren stelletjes elkaar wel.

 

Veel stellen zijn bij PARTY40DOWN begonnen (en gebleven)Iedereen ervaart het feest als een warm bad en vinden het prettig dat wij zeer selectief zijn in ons toelatingsbeleid.

WAP-profielen/stellen worden deze avondjes zonder pardon uitgesloten van deelname de sfeer is er ook niet naar Hierdoor is de kans groot dat jullie een ge(il)zellig stel treffen, waar jullie al lang over fantaseerden.

De entree is €65 voor een stel en €32,50 voor een dame (single heren worden niet toegelaten)

De hele avond komt het team langs met snacks zowel vlees, vis als vega komen als tapas sushi of fingerfood voorbij en warm bittergarnituur en tropisch fruit zal ook niet ontbreken, de drankjes zijn bij ons vriendelijk geprijsd.

Wij adviseren tijdig te reserveren voor deze avond want PARTY40DOWN de club nooit te vol. Het erotiek gehalte is hoog daarom wordt altijd rekening met de capaciteit van de erotische ruimtes gehouden bij het aannemen van het aantal gasten zodat er voor een ieder ruimte is voor het stoute speelplezier.

Zet je alvast op de gastenlijst voor deze jongereneditie Het is zonder risico je betaald pas aan de deur als er iets tussenkomt.. gewoon even afmelden.

Dresscode: PARTY40DOWN hanteert geen verplicht kleding thema. Na binnenkomst gaat de gewone kleding in jullie locker en trekken jullie lingerie aan waar je jezelf prettig in voelt Dames meestal in sexy setje, jarretels hoge hakken of leuke bikini of bodystocking etc. Heren zien we meestal in  trendy boxer met  hemdje de ander met een gilet of blote bast met strikje en sneakers o.i.d Heren iig geen lange broek, deze feesten komt de Romeinse vechtuitrusting ook zo goed als niet voor 😉

Uitzondering op de Leeftijdsgrens?

Is één van jullie beiden nu net ietsje ouder dan 40 vraag dan per mail of deelname mogelijk is jullie profiel wordt dan eerst door beoordeeld. We maken per editie echt slechts maar enkele uitzonderingen  Beiden 40+ ? Kom dan naar het feestje van dezelfde organisatoren hier in Lelystad op zaterdag 17 oktober, zie profiel van BACKTOBASIC. Ddeze avond komen stellen van alle leeftijden vanaf 21jr. De gastenlijsten vinden jullie ook op SDC

Hebben jullie nog geen SDC profiel? Dan kun je dat gratis aanmaken op www.sdc.com je vult daar de promocode 25061 in. Eenmaal een profiel dan zoek je PARTY40DOWN daar op. De gasten die via sdc zijn aangemeld staan daar met leuke sexy profielfoto’s op de gastenlijst.

Reserveren kan via de websites www.party40down.nl  &  www.party40down.com

Zonder reservering is deelname niet mogelijk.

 

Liefs van het party40down team xxx

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 14 2020 - nov 15 2020

Tijd

9:00 pm - 4:00 am

Kosten

€65.00
Partyplayers

Locatie

Partyplayers
Kofschip 14, 8223 EZ Lelystad
Categorie
Party 40 Down

Organisator

Party 40 Down
Telefoon
0320 22 40 50
Email
info@partyplayers.nl

Next Event

 • BACK TO BASIC
 • Datum
  dec 19 2020 - dec 20 2020
 • Tijd
  9:00 pm - 4:00 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 juli gaan wij weer open!  Voor meer informatie bekijk onze nieuws pagina: BEKIJK NIEUWS