Faciliteiten

parenclub PartyPlayers

FACILITEITEN

parenclub PartyPlayers

Voordat jullie voor het eerst naar PartyPlayers gaan of überhaupt voor het eerst een parenclub bezoeken zijn jullie vast benieuwd wat je bij ons kan verwachten. Hieronder volgt een impressie van wat wij allemaal te bieden hebben. Alle spannende ruimtes beschrijven zou een beetje een te lang verhaal worden. Met de foto’s en beschrijvingen kunnen jullie alvast een indruk van de mogelijkheden en sfeer in onze parenclub opdoen. Zijn er nog vragen? Kijk eens in de veelgestelde vragen en mocht het antwoord daar niet in staan stuur dan gerust een mailtje. 

 

PARKEREN & ENTREE

Pal voor de deur en direct aansluitend aan ons terrein zijn honderden gratis parkeerplaatsen. Parkeren van campers is voor de deur niet toegestaan. Na binnenkomst en betaling van de entree die je ook met pinpas kan betalen (we accepteren geen creditcards) ontvangen jullie de sleutel van een van de kluisjes. Aan het gebruik van de kluisjes zijn geen kosten verbonden, we vragen enkel €10,- borg voor de sleutel. 

KLEEDRUIMTE

Direct na de entree komen jullie de kleedruimte en de lockers tegen, het is gebruikelijk dat iedereen zich na binnenkomst direct omkleed in een spannende en of sexy outfit. Voor sommige feestjes is er een speciale dresscode, raadpleeg daarom altijd de agenda om teleurstelling te voorkomen. Mobiele telefoons en tassen dienen in de kluisjes te blijven. Mocht je een telefoontje moeten plegen dan kan dat in de entree.

BAR

De meest sfeervolle en gezelligste bar die je in een parenclub aantreffen kan. Maak een keuze uit het zeer ruime assortiment van A-merken drankjes en leer elkaar kennen. De beste plek om elkaar te ontmoeten en te verleiden. Zeer regelmatig vertonen onze huis- en gast dj’s hier hun kunsten op onze superdeluxe installatie. Iedereen versteld laten staan van jouw sensuele paaldansact? Schroom niet en leef je uit! 

KOFFIEBUFFET

Bij echt lekker genieten hoort natuurlijk koffie van uitstekende kwaliteit. Geen oploskoffie of een pot met koffie die al uren staat te verpieteren, met minder dan echte koffie nemen we hier geen genoegen! Maak een keuze uit een kopje koffie, cappucinno of de andere varianten elke keer gezet van vers gemalen koffie. Overdag vindt je hier ook een uitgebreid assortiment koffiebroodjes en ‘s-avonds een variatie aan warme snacks.

LUNCH & DINER

Van ons ons restaurantje kun je elke dag gebruik maken. Dagelijks is er een ruime keuze voor de lunch uit luxe broodjes, een vers soepje, een balletje gehakt en onze salade bar. Van woensdag t/m zondag serveren we rond 17:30 minimaal 2 verschillende warme maaltijden. Mochten jullie hier geen keuze uit kunnen maken dan heeft onze lokale slager voor een smaakvol assortiment voor op de grillplaat gezorgd.

ZWEMBAD & JACUZZI

Maar liefst 2 baden tref je aan in PartyPlayers, een ruim bad van een heerlijk aangename temperatuur en de jacuzzi die zelfs nog warmer is. Hygiëne is erg belangrijk in onze club en vandaar dat onze baden onlangs volledig zijn gerenoveerd en voorzien van de modernste vol-automatische waterbehandelingssystemen. Continue word het water gecontroleerd. De maandelijkse keuring door een onafhankelijk bureau waarborgt de waterkwaliteit.

SPEELRUIMTES

Door onze hele club vind je tientallen speelruimtes, van helemaal in het openbaar tot afsluitbare ruimtes. Waar je uiteindelijk beland dat bepaal je helemaal zelf. Wil je heerlijk in het openbaar met elkaar spelen of duiken jullie met een ander stel, dame of een lekkere vent een kamertje in dat bepaal je helemaal zelf. En als jullie iets in het openbaar doen dan betekend dat niet meer dan dat jullie het leuk vinden om bekeken te worden.

SAUNA

Zijn in de meeste sauna’s gewenste intimiteiten uit den boze, in onze sauna daar kun je het zo spannend maken als je zelf wilt. Lekker ontspannen of je naakte lichaam showen aan elkaar? Het mag en het kan. Al eens gedacht aan een heerlijke massage in de hitte? De schemerige verlichting maakt dit het een opwindende plek om de heetste avonturen te beleven.  

 

Bdsm kelder

Een bdsm ruimte mag natuurlijk niet ontbreken. Bdsm is alles tussen iemand geblinddoekt op een stoel zetten en met een veertje over de huid strelen tot een pittigere ervaring met pijnprikkels. Ontdek of verleg je grenzen in een perfect daarvoor uitgeruste omgeving. Vele spannende objecten maken dat jullie fantasie de enige beperking is. Neem wel zelf de zweepjes of andere attributen mee. 

DARKROOM

Hier zul je op de tast op onderzoek uit moeten gaan. Samen voetje voor voetje de ruimte verkennen en eenmaal bij één van de bedden aanbeland in spanning afwachten of er nu wel of niet iemand anders in de darkroom is. Ervaar de spanning van iemand anders eens op een andere wijze. Je komt er later of misschien wel nooit achter van wie je zo genoten hebt.

 

GROTE ZAAL

Tijdens onze thema’s betrekken wij regelmatig de grote zaal bij het feest. Met de uitgebreide lichtinstallatie en het meer dan uitstekende geluidssysteem komt elk (kinky)feest tot zijn recht. Met de honderden extra bezoekers die er dan deelnemen kun je pas echt spreken van een swingersparty! Naast een ruime dansvloer met  zelfs een PartyPool is er dan ook een extra lounge met openhaard en talloze speelkamertjes.