Huisregels

Wij staan bekend om onze gastvrijheid.

Ons personeel zorgt voor een warm welkom, een ultiem gevoel van vrijheid en het fijne en vriendelijke thuisgevoel.

Om dit te kunnen waarborgen hanteren wij een aantal huisregels.

 

Veiligheid en respect voor elkaar staat bij ons bovenaan.

Handtastelijkheden zonder wederzijdse toestemming zijn niet toegestaan.

Evenals andere handelingen die als onprettig kunnen worden ervaren, zoals bijvoorbeeld het maken van ongewenste opmerkingen.

 

‘Nee’ betekent nee, en één keer ‘nee’ zeggen is voldoende.

Iedereen is de baas over zijn eigen welzijn en dient zich bij ons vrij en veilig te voelen.

Een ‘nee’ dient ten alle tijden gerespecteerd te worden

 

Wij hanteren een dresscode; lingerie na binnenkomst is het uitgangspunt.

Kijk voor specifieke dresscode-details bij de omschrijving van onze themafeesten.

 

Prostitutie is niet toegestaan.

Bij constatering zal verzocht worden de club te verlaten.

 

De club is toegankelijk voor gasten ouder dan 18 jaar.

 

Bij twijfel vragen wij om een legitimatiebewijs.

 

Roken is enkel toegestaan in de hiervoor bestemde rokerstuin.

 

Gebruik van mobiele telefoon en andere opnameapparatuur is enkel toegestaan bij de lockers en enkel als ‘stil communicatiemiddel’.

Hiermee bedoelen we dat u bij de lockers uw mobiele telefoon kunt gebruiken om tekstberichten te ontvangen en te verzenden, maar absoluut niet kunt gebruiken om te telefoneren dan wel om foto’s of andere opnamen te maken.

 

Wij hanteren een streng anti-drugs en overmatig-alcohol beleid.

Zodra wij bemerken dat er drugs wordt gebruikt en/of verhandeld gaan wij over tot het aanbieden van een ‘gele –‘ dan wel ‘rode kaart’.

Wanneer wij bemerken dat iemand te veel onder invloed van bijvoorbeeld alcohol is geraakt, wordt aan deze persoon geen alcohol meer geschonken. En bij overmatig dronkenschap kan de toegang worden ontzegd.

Alle aanwijzingen van het personeel dienen opgevolgd te worden.

 

Eenieder die zich niet aan onze huisregels houdt presenteren wij een ‘gele –‘ dan wel ‘rode kaart’. Een ‘gele kaart’ betekent directe

uitzetting met een verbod op binnenkomst voor beperkte tijd. Bij herhaling volgt een ‘rode kaart’ wat een totale ontzegging betekent.

 

Single mannen zijn bij ons welkom op de woensdagen, de donderdagen (overdag), de vrijdagen en de zondagen. Wij hanteren een streng beleid als het gaat om de ‘man-vrouw-stel’-verhouding.

Op een enkele zaterdag zijn single mannen welkom. Beter gezegd: op onze PUMP IT! zaterdagavonden zijn single mannen JUIST gewenst! Kijk voor onze planning in onze AGENDA.

Bij een aanbod van te veel aan heren kan op dat moment de toegang voor een single man geweigerd worden. Dit om de verhouding, heren, stellen en dames in balans te houden.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om, vlak voordat je als single man naar onze club komt, telefonisch bij ons te reserveren.

 

Sommige van onze sensuele speelkamers hebben een deur. Deur open betekent dat je welkom bent om te vragen om binnen te komen, deur gesloten betekent dat je niet welkom bent om binnen te komen.

 

Parkeren is mogelijk voor de deur en op twee verschillende naastgelegen parkeerplaatsen. Parkeren is gratis en geheel voor eigen risico.