BIG AND BEAUTIFUL

parenclub PartyPlayers

BIG AND BEAUTIFUL

parenclub PartyPlayers

TRY & (STAY) on Thursday
Party Players start aankomende donderdag met een nieuw concept: TRY & (STAY).

Steeds meer startende swingers weten ons fantasievolle feestpaleis te bereiken. Dat vinden wij natuurlijk meer dan geweldig! Wij horen terug dat ons personeel alsmede onze gasten succesvol zorgdragen voor de alom bekende Party Players gezellige, laagdrempelige en ongecompliceerde sfeer. Uitermate geschikt voor de beginnende swinger.

Toch horen wij ook dat de strenge dresscode soms mensen ervan weerhoudt om onze club te komen bezoeken. Wij van Party Players en de meer ervaren swingers onder ons vinden dat jammer, er is namelijk zoveel fijns en spannends te ontdekken en het naleven van de dresscode helpt het open, vrije en avontuurlijke karakter van een dagje of avondje Party Players te versterken.
Om juist deze groep gereserveerde avonturiers tegemoet te komen heeft Party Players op de donderdag iets unieks geïnitieerd: TRY & (STAY).

TRY & (STAY) is een concept waarbij Party Players haar deuren opent voor mensen die GEWOON GEKLEED en GRATIS de club willen komen bekijken en desgewenst ervaren.

Hoe werkt het?
Ook tijdens de ‘TRY’-uren, donderdag van 11:00 tot 14:00 uur en van 18:00 tot 21:00 uur, wordt de entree betaald. Iedereen die die donderdag, afhankelijk van tijd van binnenkomst, voor 14:00 uur of voor 21:00 uur weg wil gaan krijgt het entreegeld terug.
Ja, u leest het goed: wanneer u weer weg wilt gaan krijgt u het door u betaalde entreegeld direct retour. Dat betekent dat wanneer u tijdens de TRY-uren GRATIS en GEWOON GEKLEED van alle faciliteiten gebruik kan maken. Inclusief bar, discotheek, sauna, whirlpool, zwembad, al onze spannende kamers en consumptie!
Wij zijn goed op uw bezoek voorbereid en hebben onder andere extra mensen beschikbaar die u kunnen rondleiden en al uw vragen kunnen beantwoorden. Om het feest compleet te maken kunnen wij u vertellen dat ook Jacqueline Godding (ambassadeur nieuwe swingers) er deze eerste donderdag bij zal zijn. Jacqueline zal haar best doen om al uw vragen te beantwoorden en u zo uitgebreid mogelijk wegwijs te maken in de spannende wereld van swingers. Uw parenclubbezoek is nog nooit zo aantrekkelijk, leuk en laagdrempelig gemaakt als nu!

Kan het nog gekker? Ja dat kan!
Bent u reeds bekend met de swingerswereld, maar wilt u ook graag op donderdag GRATIS en GEWOON GEKLEED van de club genieten en nieuwe swingers ontmoeten? Dan is TRY & (STAY) ook een feestje voor u omdat ook u als ervaren swinger tijdens de TRY & (STAY)-uren van harte welkom bent!
Maar let op: tijdens het TRY & (STAY)-programma op donderdag is Party Players enkel geopend voor stellen en vrouwen alleen. Alleenstaande heren zijn op andere momenten in de week van harte welkom.

Heeft u nog vragen?
Wanneer u vragen over TRY & (STAY) hebt kunt u deze stellen via e-mailadres reserveringen@partyplayers.nl.
Tevens kunt u proberen uw vragen direct beantwoord te krijgen via ons GASTENBOEK op deze website www.partyplayers.nl. Onze ervaring leert dat de mensen die in ons GASTENBOEK aanwezig zijn veelal op een geduldige en respectvolle met elkaar communiceren en ervoor open staan om u als nieuwe swinger op weg te helpen.

Zien wij u donderdag?